HANDMADE

June 16, 2019

Het werd tijd om weer eens mijn blog af te stoffen..want hoe graag ik ook meer zou willen bloggen..het ontbreekt me helaas aan tijd hiervoor. Dat was normaal gesproken al zo, maar de laatste maanden helemaal! Alleen niet geheel zonder reden...op Instagram had ik het al aangekondigd..ik ben namelijk bezig met het schrijven van een boek!

 

 

 

Eind september  / begin oktober zal het uitkomen en in de winkels verkrijgbaar zijn! Het boek staat naast tutorials over hoe je zelf je haaknaalden (en zelfs brei- en borduurnaalden) kunt maken, garens kan verven, haak- en breipatronen, lekkere recepten en leuke andere diy's ook boordevol prachtige fotografie (door Esther Befort @sterstijl)  en schitterende tekeningen (door Laura ten Buuren @laura_ten_buuren). Uiteraard is de setting van alles in volledige 'natuurlijke sfeer' want dat heeft nu eenmaal mijn grote passie.   

 

Het hele proces is nog in volle gang, dus het is nog even spannend.. Maar zodra ik meer met jullie kan delen zal ik jullie zeker op de hoogte houden!

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

December 15, 2019

November 5, 2019

June 17, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

©2018 by Forest Friends

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now